Graag laten we je kennis maken met onze geweldige en enthousiaste honden. Al onze husky’s zijn supervriendelijk en houden er van om lekker geaaid en geknuffeld te worden. Je wordt begroet alsof je een oude bekende bent en wordt dan ook overeenkomstig verwelkomd…… Hoe…? Dat merk je vanzelf wel 🙂 Ok, om eerlijk te zijn, we hebben ook enkele verlegen, afwachtende honden die liever gefotografeerd dan geknuffeld worden. En dat is ook goed. Verschil mag er zijn!

Na een kennismaking met onze honden, een bezoek aan onze kennel, een sledetocht door de sneeuw, een wandeling of een trainingsrondje op de quad zal de positieve energie die onze honden van nature uitstralen op jou overslaan: je dag kan dan niet meer stuk. Zelfs kinderen die eerst bang voor honden waren, gaan met een grote glimlach op hun gezicht weer naar huis. Zonder nog langer angst voor honden te hebben.

Sledetochten in Lysvik of Digerberget

We hebben verschillende activiteiten waar je uit kunt kiezen. De sledetochten vinden plaats bij ons thuis in Lysvik of in Digerberget. Tijdens de sledetocht zit je comfortabel op een dik kussen met een rendierenhuid er over. Alle activiteiten moeten contant worden betaald in Zweedse kronen, of kunnen overgemaakt worden. 

Linda is sinds vorige winter uitgeschakeld, zij kan geen gasten meer sleeën omdat zij ernstig rug letsel opliep. Dit betekent dat Erik alle tochten zelf sleet. In een slee passen een niet te zware volwassene samen met een minder zware volwassenen of kind. Of 1 volwassenen en twee kinderen. Daar de slee niet erg breed is (48 cm) kun je als je erg zwaar bent helaas niet mee in de slee. 

We proberen altijd een hulp te vinden die samen met Erik onze gasten kan sleeën maar als dat niet lukt betekent dit op elkaar wachten totdat het jouw beurt is. Doorgaans is dat helemaal niet erg want er blijven altijd harige vrienden achter die maar al te graag samen met jou een selfie willen maken of extra geknuffeld willen worden.  Om dezelfde reden bieden we in het hoog seizoen alleen het korte arrangement aan. In het laag seizoen is het mogelijk om een medium of langer arrangement te boeken.

Soms komt het voor dat het arrangement in Lysvik verplaatst moeten worden naar Digerberget. Koning Winter bepaalt. In dat geval bestaan er twee mogelijkheden. 1. Je komt naar Digerberget. 2. Je annuleert de boeking. Even goede vrienden.

Ook zijn er andere mogelijkheden bij gebrek aan sneeuw. Bijvoorbeeld een mooie wandeling met een husky die je voort trekt, of mee achter op de quad met 8 honden er voor. Ook al is het niet altijd sneeuw zeker, van één ding kun je wel zeker zijn: de honden zijn er niet minder enthousiast door, want zij hebben gewoon altijd plezier als ze maar aandacht krijgen, mogen wandelen of werken!

Lysvik koffie arrangement – KORT

Mooneye Sleddogs
LYSVIK Een ontzettend leuk arrangement geschikt voor iedereen. Ook voor families met kleine kinderen. Zittend in de slee op een ...

Lysvik koffie arrangement – MEDIUM

Mooneye Sleddogs
LYSVIK Een ontzettend leuk arrangement, welke we echter zelden meer kunnen sleeën ivm het veranderende klimaat en daardoor sneeuw gebrek ...

Digerberget koffie arrangement

Mooneye Sleddogs
DIGERBERGET Midden in de natuur, verscholen in de bossen ligt een prachtig stukje winter wonderland. Hier sleeën we over bevroren ...

Digerberget koffie arrangement – LANG

Mooneye Sleddogs
DIGERBERGET Midden in de natuur, verscholen in de bossen ligt een prachtig stukje winter wonderland. Hier sleeën we over bevroren ...