• 1

Onze winteractiviteiten

Wij willen jullie kennis laten maken met onze geweldige en enthousiaste honden.
Na een bezoek aan onze kennel, een sledetocht door de sneeuw, een wandeling, fietstocht of een trainingsrondje op de quad zal de positieve energie die de honden van nature uitstralen op je overslaan: je dag kan dan niet meer stuk.

We hebben verschillende activiteiten waar je uit kunt kiezen. De sledetochten vinden hoofdzakelijk plaats bij ons thuisin Lysvik, in Digerberget of in Fredros. Als u echter speciale wensen heeft, hebben wij ook voor u een op maat gemaakt programma met onder meer wandelen met sneeuwschoenen en ijsvissen op het meer. Tijdens de sleetocht zit u comfortabel op een dik kussen van rendierenhuiden en bent u beschut tegen de wind. Al onze huskies zijn supervriendelijk en houden er van om lekker geaaid en geknuffeld te worden.

Alle activiteiten moeten contant worden betaald in Zweedse kronen, tenzij anders overeengekomen.
Echter, Koning Winter doet wat hij wil en sneeuw is niet altijd gegarandeerd. Dat betekent dat we soms NIET kunnen sleeën op bepaalde locaties. In dat geval kan het zo zijn dat bepaalde tochten niet door kunnen gaan en niet betaald hoeven worden. Indien er vooruit is betaald, zal dit bedrag worden teruggestort, verminderd met 50 SEK administratiekosten.

Er zijn enkele andere mogelijkheden bij gebrek aan sneeuw: een mooie wandeling met onze honden of een trainingsrit met de ATV, kickbike of fiets rondom onze kennel.

FP Digerberget FP Fredros FP Lysvik